Rp175.000

Ayam kalkun royal palm murmer

1 of
Previous Next

Detil Iklan

  • Dibuat: 26 Desember 2019

  • Harga: Rp175.000

  • Metode Jual: Satuan

  • Lokasi: Indonesia

  • Provinsi: Jawa Barat

  • Kota: Kota Bandung

  • Telepon/HP: 0895327019312

  • Dilihat: 96

Deskripsi

ciak kalkun royal palm umur 3 bulan aya 3 ekor,mahar mangga atanapi bt 1 ku jalu nu umuranna sami mangga,soalna ie bikang sadayana, pcb we meh raoeseun

Lok riung bandung

Tags :